REKRUTERINGSCOMMUNICATIE

 • 1.

  U stuurt ons uw basismateriaal
  U bezorgt ons de nodige informatie en documentatie met de bijbehorende doelstellingen en verwachtingen. Zijn er vanuit uw organisatie elementen die van belang zijn bij de sollicitatie? Zoals extra selectiecriteria, een specifieke sollicitatieprocedure of de noodzaak om een extra document voor te leggen bij de sollicitatie. Wij verzorgen alle volgende stappen en koppelen terug waar nodig.
 • 2.
  Wij tekenen uw campagne uit
  In welke regio moet de campagne zichtbaar zijn? Welke kandidaten willen we bereiken? Hoe bereiken we de juiste kandidaten? Welke media schakelen we in? Qiwie tekent voor u een doeltreffende campagne uit op maat van uw vacature.
 • 3.
  Wij maken uw vacature sterker
  Is de vacature aantrekkelijk? Heeft ze de juiste titel? Is het aanbod aanlokkelijk? Staat uw bedrijf in de kijker? Qiwie analyseert en optimaliseert uw vacature zodat ze terecht komt bij uw doelgroep en uitnodigt om te reageren.
 • 4.
  Wij plaatsen uw vacature
  Wij publiceren uw vacature met uw bedrijfsnaam, logo, foto, video en alle andere informatie op de meest geschikte jobsites, nieuwsites, social media en andere kanalen. Dit alles gaat ontzettend snel; binnen de 48 u is uw campagne gelanceerd en kan u al reacties verwachten.
 • 5.
  Wij beheren en analyseren uw campagne
  Uw campagne staat gedurende 60 dagen online. Verandert er tussentijds iets in de situatie dan kunt u deze kosteloos aanpassen en ook wij sturen continu bij. Wij zorgen ervoor dat uw advertenties steeds zichtbaar zijn en blijven. De klikgegevens en het surfgedrag van actieve en latente kandidaten volgen we continu op. Ook de jobadvertenties in kranten en magazines analyseren we in detail. Meten is weten en weten is verbeteren.
 • 6
  Verzamelen en filteren van CV's
  Het hele proces vanaf vacatureopstelling tot publicatie is geautomatiseerd. Van automatische bevestigingsmails tot het versturen van mails naar niet-weerhouden kandidaten.Uw eigen jobsite maakt het eenvoudig om reacties en cv’s van kandidaten te verzamelen. Verder kunt u gebruik maken van de Q-Filter, Q-Assessment en zelfs van de Q-Selection.
 • 7
  U selecteert de beste kandidaten
  U gaat verder met de meest geschikte kandidaat. De overige kandidaten en reacties wijzen we voor u af, uiteraard op een correcte en professionele manier, passend bij uw huisstijl.
  U bespaart tijd en kosten door de juiste kandidaten op de juiste plaats te bereiken.

  Bekijk hier enkele voorbeelden van onze succesvolle camapgnes

Qiwie is een objectief adviesbureau gespecialiseerd in rekruteringscommunicatie

Onze adviseurs zijn elke dag bereikbaar!
Contacteer ons voor een vrijblijvend advies op maat.